Γιατί να επιλέξετε εμάς

H Pazaropoulos SP AUTO GAS ασχολείται με εγκαταστάσεις κιτ υγραερίου σε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων από τον Νοέμβριο του 2010. Η προσέγγιση μας είναι αυστηρά επαγγελματική δίνοντας σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες που έχει η συγκεκριμένη μετατροπή.
Κι αυτό γιατί, η απόφαση τοποθέτησης ενός συστήματος υγραερίου είναι επένδυση.
Επενδύετε λίγα χρήματα για να πάρετε πίσω πολύ περισσότερα.
Πχ Δίνεται 800 ευρώ με την προσδοκία να κερδίσετε 10.000 ευρώ!

Προσοχή: Δεν είναι όλες οι εγκαταστάσεις υγραερίου ίδιες.

Το «μυστικό» έχει να κάνει με 2 βασικές προϋποθέσεις:

1) Το κιτ υγραερίου
2) Τη ρύθμιση του εγκεφάλου του υγραερίου

Λίγο πιο αναλυτικά τα παραπάνω:

  1. ΚΙΤ υγραερίου = Όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά για να λειτουργήσει το υγραέριο.
    Η σωστή επιλογή αυτού, εξασφαλίζει πως επαρκεί να τροφοδοτήσει με καύσιμο τη μηχανή σύμφωνα με τη ροπή – ιπποδύναμη που έχει.Ταυτόχρονα πρέπει να είναι αξιόπιστο – σωστό σύστημα ώστε να δουλεύει κάθε μέρα το ίδιο χωρίς να διαφοροποιεί τη λειτουργία του.
  2. Τα κιτ υγραερίου συνοδεύονται από έναν καινούριο «άγραφο» εγκέφαλο δηλαδή χωρίς δεδομένα. Ο εγκαταστάτης καλείται να τον «γεμίσει» με δεδομένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε κινητήρα με ακρίβεια.Σε διαφορετική περίπτωση είτε θα καίει περισσότερο (άρα θα «πετάτε» λεφτά) είτε θα καίει λιγότερο (άρα αύξηση θερμοκρασίας καυσαερίων -> ζημιά στον κινητήρα).

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε εμάς;

  • Γνωρίζουμε το κατάλληλο σύστημα για το αυτοκίνητό σας.
  • Ταυτόχρονα, η τεχνογνωσία στη ρύθμιση του εγκεφάλου που έχουμε θα ολοκληρώσει τη σωστή μετατροπή για την καλύτερη απόδοση του συστήματος.

Η τεχνογνωσία μας, προέρχεται από το τμήμα αναβαθμίσεων ιπποδύναμης του Παζαρόπουλου και πραγματοποιείται με μηχανήματα (αναλυτές καύσης, wideband Λ, πυρόμετρα κλπ) σε όλες τις συνθήκες στροφών και φορτίου κινητήρα κι όχι μόνο στο ρελαντί -όπως δυστυχώς επιμένουν κάποιοι στην Ελλάδα.

Εδώ είναι η βασική ποιοτική διαφορά μας με τον ανταγωνισμό.